Underviser i kranio sakral terapi
Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejder som dette i Danmark, England og Spanien. 

Jeg blev uddannet som kranio- sakral terapeut på Stanley Rosenberg Instituttet, det første kursus tog jeg i 1993-94 i Spanien hvor jeg dengang boede og Stanley Rosenberg besøgte for at undervise.

Siden er det blevet til mange kurser med både danske og udenlandske undervisere. Alfa Living, KST Instituttet, Alain Gehin, Benjamin Shield, Tom Meyers, Patrick Goglin, Stephen Porges og Hugh Milne.

Siden 2004 har jeg tilbragt 3-6 måneder om året i Indien, hvor jeg har behandlet og undervist I bio mekanisk kranio- sakral terapi, samtidig blev jeg uddannet til lærer på Stanley Rosenberg Instituttet og underviste der i en periode. I Indien er vi nu nået til at få bio mekanisk kranio- sakral terapi godkendt på universitets niveau.

Her i Danmark har jeg klinik i Frederikssund hvor jeg bor og er hos Dig i Centrum hver torsdag