Jaderullen har mange gode funktioner for dit ansigt

oprettet d.

I Asien har man i mange århundrede brugt den grønne jaderulle til opstramning af ansigt og hals. Denne tendens er nu også kommet til Danmark, hvor flere og flere ruller deres ansigt med den kølige jaderulle.

Brug 5-10 minutter om dagen med jaderullen og den vil gøre underværker for dit ansigt.

For at den virker optimalt er det en god ide at lægge den i køleskabet inden brug.

Jaderullens funktioner

Den fjerner hævelse, øger blodgennemstrømningen, giver øjeblikkelig glød og ved kontinuerligt brug også være med til at forebygge hævelse.

Brug den store ende ved hals, hage, kinder og pande og den lille omkring øjnene. Husk at rense huden inden, og smør lidt hybenkerne olie, inden du ruller løs. Jaderullen gør også at olien trænger dybere ned i huden. Læs her om hybenkerneoliens egenskaber

Forebyg

Ved at bruge jaderulleren kan du forebygge: uren hud, hævelser, rødme og dårlig energi. Det er nemmere, end når “skaden” er sket.

Rengøring af jaderullen

En sidste vigtig detalje er rengøring af jaderulleren. Du skal tørre den af med en våd klud hver gang du har brugt den. Hvis du vil gøre den ekstra ren, så læg den i saltvand natten over. Salt renser og fjerner energierne. Opbevar den gerne i en æske eller pose, så den ikke får sollys.

Du finder vores jaderulle her

Sådan rulles med jaderullen


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar