Ansigtsrulle 14 cm

Ansigtsrulle 14 cm

299,00 DKK

(inkl. moms)

Ansigtsrulle lavet i ametyst, rosenkvarts, tigerøje og Jade

Længde ca 14 cm.



I Asien har man i mange århundrede brugt ansigtsrullen til opstramning af ansigt og hals. Denne tendens er nu også kommet til Danmark, hvor flere og flere ruller deres ansigt med de kølige krystaller.

Brug 5-10 minutter om dagen med rullen og den vil gøre underværker for dit ansigt.

For at den virker optimalt er det en god ide at lægge den i køleskabet inden brug.

 

Ansigtsrullens funktioner

Den fjerner hævelse, øger blodgennemstrømningen, giver øjeblikkelig glød og ved kontinuerligt brug også være med til at forebygge hævelse.

Brug den store ende ved hals, hage, kinder og pande og den lille omkring øjnene. Husk at rense huden inden, og smør lidt hybenkerne olie, inden du ruller løs. Ansigtsrullen gør også at olien trænger dybere ned i huden. 

Ansigtsrullen har en lille og en stor rulle. Den lille er god til øjenomgivelserne, næsen og munden. Den store er god til at behandle kinderne, panden, og halsen.

 

Forebyg

Ved at bruge ansigtsrullen kan du forebygge: uren hud, hævelser, rødme og dårlig energi. Det er nemmere, end når "skaden" er sket.

 

Rengøring af ansigtsrullen

En sidste vigtig detalje er rengøring af ansigtsrullen. Du skal tørre den af med en våd klud, hver gang du har brugt den. 

 

Generelt

Rullen kan knirke en smule, da krystallerne ruller direkte på metallet. Du kan give rullen en dråbe olie for at fjerne knirken.

 

Sådan kan du bruge ansigtsrullen

 

Størrelse (Længde)
Størrelse (Højde)
Størrelse (Bredde)
ISBN Nummer
Ekstern Reference

Kunder der har købt dette produkt har også købt