Tilbud
Infrarød varmebælte

Infrarød varmebælte

649,00 DKK 749,00 DKK

(inkl. moms)

• Forbedrer blodgennemstrømning

• Udrenser affaldsstoffer

• Mindsker smerter i led

• Mindsker muskelsmerter

• Øger forbrændingen

Lindring af smerter efter kun få behandlinger.

Benyttes dagligt 30 – 60 minutter eller efter behov


Model/Varenr.: 991249
stk.

Infrarød lys og varmebælte

Infrarøde stråler trænger 3-5 cm ind i vævet og virker på følgende:

• Forbedrer blodgennemstrømning

• Udrenser affaldsstoffer

• Mindsker smerter i led

• Mindsker muskelsmerter

• Øger forbrændingen

Lindring af smerter efter kun få behandlinger.

Benyttes dagligt 30 – 60 minutter eller efter behov

 

2.Power :60W 
3.Voltage : 220V
4.Temp:45-75°C 

126 x 24 cm

En lindrende løsning til smertelindring

Smerter kan være en daglig udfordring for mange mennesker. De kan skyldes en lang række årsager, herunder muskelspændinger, led problemer, overanstrengelse eller kroniske tilstande. Uanset årsagen kan smerter have en betydelig indvirkning på livskvaliteten, og derfor er det afgørende at finde effektive metoder til smertelindring. Et redskab, der har vundet stigende popularitet inden for smertelindring, er det infrarøde varme/lys bælte.

Hvad er et infrarødt og varme/lys bælte?

Et infrarødt varme/lys bælte er designet til at levere infrarød stråler samt varme/lys til kroppen. Det fungerer ved at udsende infrarøde bølger, der trænger dybt ind i vævet, og sammen med dybdegående varme og lys kan have en beroligende effekt på smerter og ubehag. Infrarød varme/lys er kendt for at øge blodcirkulationen i det berørte område, hvilket kan bidrage til hurtigere heling og lindre muskelspændinger og inflammation.

Smertelindring med infrarødt varme/lys bælte

Lokaliseret smertelindring: Infrarød varme/lys er effektiv til at lindre smerter i specifikke områder af kroppen, såsom ryggen, nakken(pas på øjnene), skuldrene, knæene eller hofterne. Det koncentrerede varmepunkt kan hjælpe med at løsne stramme muskler og lindre stivhed i de berørte områder.

Forbedret blodcirkulation: Den infrarøde varme kan forbedre blodcirkulationen i det berørte område, hvilket er afgørende for at levere næringsstoffer og ilt til væv og celler. Denne forbedrede blodgennemstrømning fremmer helingsprocessen og reducerer inflammation.

Afslapning og stressreduktion: Udover at lindre fysisk smerte har infrarød varme en beroligende virkning på kroppen og sindet. Brugen af bæltet kan fremkalde en følelse af afslapning og hjælpe med at reducere stress og spændinger, hvilket også kan påvirke smerten positivt.

Ikke-invasiv og medicinfri løsning: Et af de væsentlige fordele ved bæltet er, at det er en ikke-invasiv metode til smertelindring. Mange mennesker søger alternative måder at lindre smerter uden at skulle ty til medicin, og det infrarøde varmebælte kan være et sikkert og naturligt supplement til traditionel smertehåndtering.

Hvordan bruger man bæltet?

bæltet er lette og bærbare, hvilket gør dem nemme at anvende. Spænd bæltet omkring det berørte område og fastgør med velcro. Det kan sættes til en almindelig stikkontakt og i USB-stik

Forholdsregler ved brug af bæltet

Må Ikke anvendes på åbne sår eller inficerede områder. Sørg for ikke at stirre direkte i lyset når bæltet bruges.

Må ikke være tændt når det ikke er på kroppen. Må ikke bruges nær øjnene.

 

Størrelse (Længde)
Størrelse (Højde)
Størrelse (Bredde)
ISBN Nummer
Ekstern Reference

Kunder der har købt dette produkt har også købt