KROS tape til Triggerpunkter og Smertelindring

KROS tape til Triggerpunkter og Smertelindring

73,00 DKK

(inkl. moms)

Oplev effektiv smertelindring og forbedret mobilitet med vores avancerede KROS tape



Der er 20 ark i pakken

  • Small 2,7x2,3 cm 9 pr. ark
  • medium 3,6x2,8 cm 6 pr. ark
  • Large 4,5x5,5 cm 2 pr. ark

Introduktion:
Oplev effektiv smertelindring og forbedret mobilitet med vores avancerede KROS tape fra meridius. Disse selvklæbende tapeløsninger er udviklet til at målrette triggerpunkter og smertefulde områder på kroppen, og de tilbyder en naturlig og skånsom tilgang til behandling af hovedpine, spændte muskler, stress i vævet og ømme led. Med deres akupunktur-lignende virkning aktiverer tapen kredsløbet i huden og kan medvirke til en omgående lindring af smerter.


Effektiv Smertelindring:
KROS tape er designet til præcis placering på smertefulde områder, hvor de fungerer som akupunkturpunkter, triggerpunkter eller smertepunkter. Ved at stimulere disse områder hjælper tapen med at forbedre blodgennemstrømningen og kredsløbet i huden, hvilket ofte fører til en mærkbar reduktion af smerter og øget mobilitet. Vores tapeløsninger er skabt til at tilbyde dig øjeblikkelig lindring, så du kan vende tilbage til din aktive livsstil med større komfort og bevægelsesfrihed.


Hudvenlig og Behagelig:
Der er lagt stor vægt på komforten i vores tapeløsninger. KROS tape er hudvenlige og behagelige at have på, hvilket giver dig mulighed for at bære dem i længere perioder uden ubehag. Den vandfaste og latexfri sammensætning sikrer, at tapen holder sig sikkert på plads, selv under fysisk aktivitet eller i kontakt med vand.


Anvendelse:
For optimal vedhæftning anbefaler vi, at du barberer og afspritter området, inden du påsætter tapen. Når tapen er placeret direkte på det ønskede triggerpunkt eller smertepunkt, begynder den at aktivere kredsløbet i huden og fremme lindring. KROS tape kan bruges som et supplement til traditionelle behandlingsmetoder eller som en selvstændig smertelindringsløsning.


KROS tape:
Vores KROS tape er en kvalitetspolyester- og PUR-baseret tape med et allergivenligt og vandtæt klæbemiddel af akryl. Den gitterformede struktur gør den ideel til effektiv forebyggelse og behandling af smertefulde tilstande. KROS tape løfter huden, hvilket forbedrer lymfestrømmen og kredsløbet.
 

Størrelse (Længde)
Størrelse (Højde)
Størrelse (Bredde)
ISBN Nummer
Ekstern Reference

Kunder der har købt dette produkt har også købt