Kranio Sakral terapeut Uddannelsen

Bliv professionel Kranio Sakral terapeut på under 2 år  - hos Dig i Centrum - Stevns

Uddannelsen giver mulighed for RAB godkendelse og momsfritagelse

Næste hold starter 27. januar 23

>>Se kalenderen for KST modulerne her<<

>>Download vores uddannelsesbrochure her for mere information<<

Vores overordnede mål er at uddanne/efteruddanne kompetente terapeuter, som er drevet af lysten til at hjælpe andre mennesker tilbage til balance og helhed.

 

Hos os finder du professionelle undervisere med masser af erfaring og som stadig har aktiv klinik ved siden af undervisningen.


Uddannelsen hos Dig i Centrum henvender sig til alle, der vil have en professionel og seriøs uddannelse, og som helhjertet ønsker at udvikle sig til en dygtig Kranio Sakral terapeut

 

Vores Kranio Sakral uddannelse er primært Biomekanisk, men du vil også stifte bekendtskab med Bio dynamisk teknikker

 

Vores uddannelse ligger langt over kravene for godkendelse til momsfritagelse, RAB registrering og anerkendelse af Sundhedsautoriserede behandlere.


Uddannelsen er anerkendt af alle RAB godkendende terapeut foreningerne

Der er mulighed for at overnatte på skolen, hvis du har brug for dette

Uddannelsens opbygning

Kranio Sakral terapeut uddannelsen hos Dig i Centrum strækker sig over 724 timer samt 75 dokumenteret hjemmebehandlinger.

De 374 timer læses hos Dig i Centrum. kranio Sakral terapi over 4 moduler inkl eksamen og de øvrige fag, som enkelt stående kurser.
Oversigt over udbudte moduler finder du nedenfor 

 

De øvrige 350 timer er Anatomi/fysiologi, sygdomslære og grundpsykologi skal tages eksternt enten som E-learning eller som tilstede kursus. Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige.

 

Vi har små eksklusive hold på max. 8 elever, hvilket gør at der i undervisningen er mere tid til dig som elev.

 

Oversigt over de faglige fag (KST) 278 timer

Kranio Sakral basis (modul 1)
Vi arbejder med muskler og bindevævet i nakke, ryg, lænd og hofte, så vi derigennem kan frigøre hofte, ryg- og nakkehvirvlerne, som er det bærende system i kroppen. Du vil lære, hvordan du kan mærke knoglernes bevægelse (rytmen), og hvordan du kan bruge denne viden til at forbedre cirkulationen i kroppen.

 

Generelle teknikker til aktivering af kæbe, leddene i kraniebunden og hovedet, samt udvide dit arbejde med hjernehinderne. Derved øger du blodcirkulationen i hovedet, samt blodgennemstrømningen til og fra hovedet. Specifikke teknikker, der kan aktivere ansigtsknogler, tænder og kæbe.

 

Der vil være fokus på børn. Vi gennemgår en normal fødsel fra start til slut, og hvordan det kan påvirke det lille barns knogler i hovedet og på kroppen. Der bliver undervist i hvordan du generelt kan behandle de eventuelle ubalancer, der er opstået i fødselsprocessen. Her får vi besøg af en jordemor som også er KST uddannet.

 

KST avanceret uddannelse  (modul 2)

Ud over de rent tekniske detaljer omkring behandling og teknikker (se nedenfor), vil der også blive arbejdet med forskellige former for funktionelle diagnoser i både krop og hoved, samt stress.

Der vil gennem hele kurset, være fokus på, hvordan du sætter din viden og tekniske kunnen i relation til det, som klienterne har af ønsker for deres egen sundhed.

På kurset bliver der arbejdet med forbedring af det generelle flow og bevægelse indenfor:


Kroppen            Herunder: fødder, ben, hofter, ryg, organsystemet, bindevævssystemet, hals- og nakke muskler, nerver, knogler og led

Væsker              Herunder: cerabrospinal væsken, vener og arterier

Kraniet              Herunder: kraniehvælvingen og kraniebund

Ansigtet            Herunder: ansigtsknogler, kæbeled, ører og øjne.

ALFA KST  (modul 3)

Information om: Bruce H. Liptons forskning. epi-genitik, kvantefysik, hjernens elektriske bølger – herunder: Delta, Theta, Alfa, Beta og Gamma.

 

Afbalancering af den vertikale linje (kroppen) på flere planer. Herunder det fysiske, det psykiske og det spirituelle/tankeplan. Der bliver blandt andet arbejdet med muskler, skelettet, kredsløb, meridianer og chakraer.

 

Nye teknikker og opdatering af tidligere arbejdsmetoder.

 

Ny generel behandlingsprotokol, som stort set kan benyttes i alle dine sessions.

Klar til eksamen (modul 4)

Det er nu, at de løse ender skal hæftes op med en hurtig gennemgang af hele uddannelsen. Du skal forberede dit eksamensprojekt ved at lave en disposition, som du kan arbejde ud fra. Herudover indgår en skriftlig samt en mundtlig/praktisk eksamen

 

 

Er det noget for dig? Så er du velkommen til at kontakte os for en optagelses samtale

 

Her anbefaler vi biopraktik.dk, og start gerne inden du kommer på uddannelsen.


Danmarks mest omfattende Kranio Sakral Terapeut uddannelse