Dermaroller 540 - CE Godkendt

Dermaroller 540 - CE Godkendt

180,00 DKK

(inkl. moms)

Bruges til behandling af bl.a. strækmærker, rynker, ar og cellulitis/appelsinhud.



Vores dermarollers er, som et af de få på markedet ,CE godkendt.

 

Hvordan virker det?:

Dermarullen virker ved at lave en hel masse små huller i huden. Dette gør, at hudens naturlige fornyelses-mekanismer bliver "aktiveret", og at den derfor selv går i gang med at producere mere kollagen.

De små huller i huden gør også, at de cremer du smører på huden efterfølgende, får langt bedre mulighed for at komme ind og virke. Ved brug af Dermarullen opnås optagelse af de effektive stoffer, og dermed en langt større effekt af din creme. Vi anbefaler at man bruger Hybenrosekerne olie efter at man har rullet, da denne i forvejen har en god virkning på rynker og ar.

Nålene i dermarolleren er fremstillet af  kirugisk stål og nålene er 0,2,mm 0,5 mm, 1,0mm og 1,5 mm.

 

Vigtig!

Må ikke bruges på væskende eller åbne sår.

Derma rullen må kun bruges af 1 person, så man ikke overfører infektioner

 

Rynker og fine linjer.

Rynker opstår, fordi huden mister smidighed og elasticitet, når vi bliver ældre. Unges hud er meget god til at producere kollagen, fordi kollagen reagerer på vækst af kroppen. Når vi kommer i voksenalderen bliver produktionen af kollagen betydeligt formindsket, og huden begynder at blive slap. Denne slaphed viser sig som rynker og fine linjer og er særlig udtalt i områder af huden som er spændt regelmæssigt, f.eks. omkring øjne, pande og mund.

Ved at forny produktionen af ??kollagen, bliver huden tykkere og dens elasticitet vender tilbage. Virkningerne af dermaroller behandlingen sletter/mindsker forekomsten af ??fine linjer og rynker, og efterlader dig med et yngre og sundere udseende. Brug din Dermaroller 2-3 gange om ugen. Rul blidt over de områder, hvor du vil reducere forekomsten af ??rynker. Det er vigtigt at passe på omkring følsomme områder, som øjne.

Rul aldrig direkte på dine øjenlåg eller læber. 6 rul frem og tilbage, er nok til at stimulere kollagenproduktionen, og den nødvendige anti-aging proces vil begynde. Før rulning renses ansigtet og Hybenrosekerne olien påføres. Lad olien sidde i 5 minutter før du begynder at rulle. De små huller der skabes med Dermarolleren, vil få olien til at trænge dybt ind i huden.

 

Strækmærker.

Strækmærker er en følge af, at kroppen ændrer sig hurtigt og huden dermed strækkes. På grund af den hurtige udvidelse af huden bliver kollagenfibrene i læderhuden beskadiget og revet over, og resultatet er disse arlignende streger. Nye strækmærker har ofte en rødlilla farve, men bliver gradvist hvide eller sølvfarvede. Strækmærker er permanente.

Du kan forvente op til 75% forbedring af strækmærkerne.

Pas på solen

Da solens stråler aktiverer de frie radikaler, som er hudens værste fjende, bør du undgå direkte sol. Brug solfaktor SPF 50.

Størrelse (Længde)
Størrelse (Højde)
Størrelse (Bredde)
ISBN Nummer
Ekstern Reference

Kunder der har købt dette produkt har også købt